Post by rhomvilditude on Feb 20, 2022 19:52:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ Shoot Bubble - Fruit Splash 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, ali reklama je previše. Pokušajte raditi na oglasima koji se uvijek pojavljuju.
Također je zapeo na razini 3420 i ne može napredovati. Sranje
Vaša aplikacija stalno postaje ludo negativna cijelo vrijeme. Popravak ne radi ono što bi trebao učiniti. Imajte odgovornost za sramotu.
Slatka igra. Vi se zapravo ne zaglavite ni na jednoj razini. Jedina mana koju mogu reći je da ima puno oglasa.
Pop oglašavanje Wheel of Fortune mora otići! 3 klika za bilo što ili bilo gdje!
jako trećerazredna igra reklama je jako hazitete pa sam ovu igru izbrisao
Ovo je igra za djecu, svaki put kad pogledam što moje dijete vidi to je reklama za aduta. To je smiješno. Odvratno je. A sada je zapeo, ne mogu ga sada igrati
Nakon svake igrice koju igrate ide oglas.
Nije moguće odabrati razinu 3421. Dovršio sam razinu 3420 više puta da vidim hoće li to pomoći.ali nije
Sviđa mi se ova igra, najomiljenija pop igra!, igra je zapela na ili nakon što sam igrao dosta dugo i morala je deinstalirati i ponovno instalirati i naravno počela je ispočetka, ali još uvijek uživajte.
jedna razina za 3 ili 4 oglasa, tako je neugodno i umara mi ruku od pritiskanja gumba x
Potrebna je razina 137 i još uvijek idite. Previše oglasa, a neke je teško zatvoriti
Aplikacija uskoro ima jedinstvene prednosti, kao što su stvarno kratki oglasi i veliki broj razina. Želim skrenuti pozornost programerima da sam na razini 875 i da je negdje prije možda stotinu razina stvar s bombom u boji prestala raditi. Dakle, ako ga pogodim, više neće nestati svi ti mjehurići u boji. Čini se da je ovo greška.
Previše oglasa i vrlo jednostavno!
Savršeno...savršeno kao igra za opuštanje kad god je dosadno ili pod stresom...
Slatka igra, ali "Put do mnogo oglasa!!!!
Shoot Bubble - Fruit Splash 休閒 gefc
Nakon što sam došao na razinu 3420 neću dobiti drugu razinu i to je tako frustrirajuće!!!
Ova igra ima mnogo oglasa. Zabavno je igrati, ali se uvijek distribuira oglasima
Sviđa mi se. Nekad sam uvijek igrao panda pop na svom tatinom telefonu i ti se u osnovi samo slažeš bojama kao na ovoj, ali moraš pokušati učiniti da bebe pandi budu sjajne i lake od kada sam imala 6 godina, sada imam 9.
Shoot Bubble - Fruit Splash Hygge ome
To ide samo tako daleko onda se pojavi jaz i ne možete proći.
mnogima kao oglasi, ali ok za igranje
Imam pritužbu da igra ne reagira kako treba, zapela je na razini nakon 3000 pa molim učinite nešto
Vrlo uznemirujuće. Sviđa mi se igra, ali razina 3421 se neće otvoriti. Vidim da mnogi drugi imaju isti problem. Neću dugo čekati prije nego što ga deinstaliram. Čini se da nitko ne može dobiti odgovore. Ne smije biti briga.
Izvrsna igra. Lako za igranje i izazovno, ali ne pretjerano složeno. Sviđa mi se. Hvala vam.
Prije svega želim reći da je ovaj juice bubble tako jako lijep za igranje i lijep i sretan sam što igram ovu igru, ali kada sam igrao ovu igru, ali neke razine igram, ponekad sam izgubio, ali neke razine sam mogu igrati jako sam sretan 😁😁😁😁 jer dat ću sve od sebe da pobijedim u ovoj igri dat ću sve od sebe da pobijedim u ovoj igri tako sam jako zahvalan sebi posebno Bogu i hvala sebi što ću ovo učiniti igru i da ovu igru prenesem na druge razine koje mogu igrati hvala
Proveli ste sve svoje vrijeme gledajući oglase. Počelo je dobro, a onda vam je dosta reklama. Jedan oglas za drugim.
Lijepa igra, ali dosadna s previše reklama...
Svidjela mi se ova igra i ovo je bio drugi put da sam je pokušao igrati. Kada dođem do razine 3000 plus igra završava. Nikad više neću pokušati igrati.
Shoot Bubble - Fruit Splash Hygge odt
Sama igra je u redu i razumijem potrebu za oglašavanjem, ali nakon svake razine? Malo je puno.
Mrzim kada je visoka razina puno loptica jede potez 3 izgubljene sekunde 3 potez prebrzo. Tako stresno
Bila je divna igra, ali kada dođem do 3400ish ne mogu dalje. Treći put se to dogodilo. Pokazuje da ima više razina, pa je vrlo razočaravajuće!
igra je samo za malu djecu, a ne za odrasle previše laka. igra je lijepa, ali previše reklamiranja drugih igrica dok je igra čini vrlo dosadnom
Ova igra je savršena, ali kada sam stigao na 3418 igra je stala i šteta je što morate prijeći sa faze 3418 na 3419 ali ne možete ...i to me rastužuje ...žao mi je...
Shoot Bubble - Fruit Splash Boshqalar laqo
Ima previše oglasa. Ne možemo uživati u igri ako postoji reklama na svakoj razini. Hvala vam
Volim ovu igru, jako je opuštajuća.Zaista uživajte u koncentraciji... Može vam oduzeti um od svega oko vas kada razine postanu intenzivnije...
Dobro je igrati igrice. Ali ima dosta oglasa. Zvuči vrlo neugodno jesti igrice za reklamu.
Igra je dobra i vrlo brzo prolazi ali sam dao 3 zvjezdice zbog problema s oglasima. Znam da su oglasi također dobri, ali dovoljno je previše oglasa
igra je zapela na razini 3420 i ne može se nastaviti. Iako sam pokušao ažurirati igru, ali i dalje greška.
Sviđa mi se igra, ali će mi se svidjeti ako bi bila izazovnija.
My Home Design - Modern City Jumboq nvjr
Isprva sam uživao u igranju shoot bubblea, ali kako sam rastao u rezultatu ili kad sam bio na nivou, svaki put kad sam ga igrao zaustavio sam se na istom broju kao da sam u 3,420, a onda sam igrao i dalje je 3,420, neće se pomaknuti.😭 😭😭😭😭😭
Lako za igranje..bez stresa da završite razinu po razinu..dobro vrijeme ubijanja..sa dugom metom lako za srušiti mjehuriće...da biste dobili pune tri zvjezdice..naaa!! mačji kašalj
Upravljanje oglasima se može poboljšati... Oglasi se također reproduciraju glasno čak i kada sam onemogućio zvuk/glazbu u aplikaciji.Jako sam zaljubljen😍 u ovu igru, ali ocjenit ću je s 3 zvjezdice jer vau, reklame su jako neugodne😠😡
Previše reklama,,,čini igru dosadnom
Zabavno je i potrebna je vještina za pobjedu.Ne traži kupnju stvari cijelo vrijeme možete gledati video kako biste zaradili više šansi. Najbolja igra ikad!
Igra je stvarno sjajna, tjera vas da steknete trikove i taktike i natjerate vaš um da čak i djeluje brzo, oslanja se na veliki utjecaj na razvoj vašeg uma ne samo za zabavu i uživanje
Lijepa igra dobra ako vam je dosadno, ali mislim da je bolje ako je online fb tako da je protivnik u igri ja ♥️ u pozadini 🎵