Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:57:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug taškų ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas, kai galiu palaikyti ryšį. Siaubingai sekasi likti internete. Spustelėkite vieną dalyką... tada palaukite, palaukite ir palaukite... Atsijungta. Visą laiką būna. Visas wifi ryšys ir mobiliojo ryšio duomenys. Vis dar kyla problemų prisijungiant.
Šis žaidimas yra puikus pagrindinio žaidimo sukūrimas ir, skirtingai nei daugelis kitų, galite smagiai praleisti laiką naudodami tai, ką sukūrėte kasdien. Tačiau tam tikri įvykiai, tokie kaip likimo susidūrimas, šiaurės amerikiečiams vyksta 3 val. ryto ir yra daug užsienio kalbų, kurios neveikia gerai bendraujant per vertėją. Vis tiek... puikus žaidimas
Play Together Опуштене fhkc
tai tikrai įdomus žaidimas, bet jame yra erzinančių aspektų, pavyzdžiui, kaip žmonės gali vėl ir vėl užpulti jūsų bazę, apribokite, kiek kartų galite pulti bazę arba šiek tiek patikrinkite kampą, kad jei jie nori Užimkite vietą ir pažymėkite langelį ir tai neleidžia žmonėms paimti visų jūsų išteklių, bet leidžia pakartotinai pulti ir padaryti tuos 5%, kol ypu gali perkelti, pakeiskite į mažesnę sumą, nes man reikia tam tikrų karių iš objekto, kurį naudojate iš gretų ir aš negaliu jo naudoti, kad turiu palaukti 20 dienų, kol net vėl žaisiu, kad galėčiau panaudoti kariuomenę ir padaryti tam tikrą sumą iš sienos sveikatos, kad žmonės galėtų atakuoti kaip 20% sienos sveikatos prieš ypu gali būti užpultas. Žinau, kad ilgą laiką žaidžiantys žmonės gali dėl to supykti, bet ypu turi padaryti jį draugiškesnį naujesniems žaidėjams, bet atpirkimo faktas yra šio žaidimo strategija ir visos skirtingos rasės bei kariai, tai buvo ilgas pykčiojimas, bet žaidimas privaloma gauti
Taigi ar šio žaidimo tikslas yra eiti keliu ir susidurti su automūšiais? Ir pastatyti pilį? Ką dar galite padaryti šiame žaidime? Man sunku rasti turinį?
Be galo patinka žaidimas. Jei jums patinka tokio tipo žaidimai, žaiskite šį! Be to, žaidimas akivaizdžiai yra todėl objektyviai nesuteikiau jam 5 žvaigždučių. Asmeniškai aš skirčiau šiam žaidimui 5 žvaigždutes, bet daryčiau meškos paslaugą naujesniems žaidėjams. Jums tikrai turi pasisekti serveryje, į kurį pateksite. Jei jūsų serveryje yra geras ir pagrįstas ppl, jums patiks žaidimas, jei ne, tikriausiai to nepasiseks. Pats žaidimas yra nuostabus. Norėčiau pasakyti daugiau, bet negaliu tik IŠBANDYTI ŽAIDIMĄ.
Žaidėte apie 3 metus ir vis dar patinka, bet kai kalba eina apie palaikymo centrą, tikrai liksite nusivylę. Daug kartų jums prireiks jų pagalbos, bet kai esate įstrigę žaidime ir negalite tęsti ar padaryti pažangos, prarasite viską ir jie jums nepadės. Taigi pašalinkite žaidimą dabar, nes pavargote susisiekti su jais be pagalbos.
ATNAUJINIMAS: ačiū, kad atsakėte taip greitai, tai prasminga verslui, tačiau tai tapo nesibaigiamu mirusių serverių sujungimo ir naujų kūrimo ciklu, be ilgalaikio žaidimo / vertės. Vienintelis dalykas, kurio man nepatinka, yra nuolatinis perkėlimas į kitą serverį, nes dabar perimamas jūsų dabartinis ir visi pasiduoda, be jokios abejonės, smagu, bet praleisk kelias savaites ir vėl turiu kraustytis. Nesuprantu, kodėl žmonės čia švaisto pinigus tiesiog vėl ir vėl pereiti prie naujo, nebent tai yra verslo strategija? nesuprantu.
Labai nuostabūs žaidimai .... Drąsos ...jaudulys aukštyn pažymiams ..išlyginimas..
Turiu šio žaidimo problemų. Kai kurie yra švelnūs, pavyzdžiui, mokėkite už pergalę, tai gerai, nes aš suprantu. Šaunūs žmonės. Nerimta problema. Grafika gera ir viskas, patiko. BET kaskart, kai baigiu puldinėti drakoną, tai yra „įkėlimas/apdorojimas“, po to buvau išsiųstas atgal į drakono puolimo ekrano pradžią, kur drakonas nepatyrė jokios žalos, mano drakono ragai vis dar pilni (vertink tai) ir IŠRAIDAU IR ATLYGŲ NEGAUVAU. Kol tai nebus ištaisyta, ⭐⭐⭐. Edit: Linksmų Naujųjų metų 🎉
simas 96
Tai labai smagu, nors kai kurie žaidėjai sako, kad laimėti apsimoka, bet kaip laisvai žaidžiančiam žaidėjui tai yra gana gerai, bet yra dalykų, kurie tikrai yra, bet jūs taip pat turite mokėti, kad gautumėte. kad visi galėtų jomis naudotis.
Kiek laiko zaidziate si zaidima nes as dar tik ji siandien siunciu tai nzn ar jis man patiks is tikro
Skelbimas, kurį mačiau, privertė tai atrodyti kaip šauni šaudyklė su dviem lazdomis... šiek tiek pažaidus ir išmokus kovos sistemą, ji iš tikrųjų neatrodo kaip šaudyklė su dviem lazdomis... panašiai kaip RTS, bet tu negali kontroliuoti vienetų vieną kartą. Vis dėlto Overworld buvo šiek tiek kietas.
Geras zaidimas. Klanas ”Lietuva” jusu laukia
Art of Conquest: Dark Horizon பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் dap
Art of Conquest: Dark Horizon Rol ijro etiladigan iksd
Tai tiesiog fantastiškas žaidimas, o pokštas yra puikus!
Man labai patinka šis žaidimas, bet aš praradau džiaugsmą žaisti šį žaidimą. Tai taip nesąžininga „paytoplay“ ir „freetoplay“ lygyje. Mačiau labai daug serverių, kurių tobula pradžia beveik atneša jums nuo 50 000 iki 100 000 galių per pirmąją savaitę, tačiau visada yra keletas žaidėjų, turinčių 200 000 galios 1 dieną, ir nuo tada jis auga nepastebimai. Nesąžininga, kad FTP žaidėjams nesuteikiama jokių galimybių. Tai virsta priekabiavimu arba prisijungimu. Toks žaidimo būdas man sugadino šį žaidimą.
Keičiama nuo 5 žvaigždučių į 2. Anksčiau buvo daugiau būdų, skirtų f2p žmonėms, bet dabar tai beveik P2W. Jei neturite pinigų išleisti, net neatsisiųskite. Bet jei turite 9999999 USD banko sąskaitą, pradėkite kelionę.
Žaidimas yra nepaprastai įdomus ir daug žadantis, tačiau problema, kuri egzistavo prieš sugrįžimą, tapo dar blogesnė. Deja, angliškai kalbantiems žaidėjams, tokiems kaip aš, labai sunku rasti sritį, kurioje galėtų mėgautis žaidimu. Nors tai nėra dauguma Kinijos žaidėjų, kai kurie gali būti rasistiniai ir nepageidaujami. Tai padėtų turėti vertinimo sistemą, nurodančią, kurios sritys yra toksiškos ar ne. Kol ši problema nebus išspręsta, už ją beveik negalima mokėti. Negaliu rasti namo, todėl prarandu miestus.
Puikus žaidimas, bet kartais lėtas Žaidėjams turėtų būti suteiktos daugiausia lygios galimybės, o ne visą laiką užpulti stipriausio Laukia daugiau dovanų.
nemokančiam žaidėjui būtų šiek tiek sunku... bet žaidimo eiga gera, išbandykite, jums patiks
Tai puikus žaidimas, būtų buvę geriau, jei būtų buvęs atskiras serveris angliškai kalbantiems, nes kinų žaidėjų yra per daug. Ir aš niekaip negaliu suprasti apie ką jie šneka, nors yra vertėjas, bet vis tiek tie žaidėjai paprastai piktnaudžiauja. Išskyrus tai, tai geras žaidimas. Be to, laisvai žaidžiančiam žaidėjui labai sunku išgyventi šiame žaidime.
Nepirkite šiame žaidime. Kūrėjai yra daugiau nei godūs. Tai užmokestis laimėti žaidimą. Ir pirkimai niekada nesustos, kad ir kiek pirktumėte. Jie privers jus išleisti daugiau, kad pasivytumėte. Kūrėjai nuolat tobulėja ir plėtoja žaidimą, kad būtų sunku jį sugauti. Šis žaidimas skirtas tik milijardieriams. Nesivarginkite jį diegdami. Po 2 metų žaidimo. Aš nustojau pirkti ir niekada neišleisiu nė cento šiems gobšiems kūrėjams
Visiems naujokams, aš žaidžiau šį žaidimą anksčiau ir savo serveryje turėjau 7-tą stipriausią klaną, niekada neužfiksavau miesto ar nemokėjau nė cento, ir tą patį galima pasakyti apie visus savo gildijos draugus (mes teikėme pirmenybę klajokliams). pralaimėjus aptvarą ant blauzdos). Tiesa ta, kad mokėjimas palengvina žaidimą. Būti #1 jokiu būdu neįmanoma nemokant. Tiesiog įtraukite į žaidimą panašiai mąstančių žmonių grupę ir atsiminkite, žaiskite su tikslu smagiai praleisti laiką. Tiesiog pažiūrėkite į tai kaip į nesibaigiantį karą
Aš nesuprantu šio žaidimo, kaip gauti katapultų, arklių ir naujų herojų
Man patinka šis žaidimas, žaidžiu jį beveik kas valandą, nes jis sukelia priklausomybę. Tik viena problema. Nežinojau, kad rasistai taip pat žaidžia šį žaidimą, o dabar jis tampa mažiau įdomus.
Apskritai tai puikus žaidimas, kurį verta išbandyti ir kuris sukelia priklausomybę. Žvaigždučių skaičių sumažinau dėl 2 priežasčių. 1-oji žvaigždė yra dėl to, kad pats žaidimas yra nestabilus ir jį reikia paleisti iš naujo, o atrodo, kad Lilith teikia pirmenybę naujam turiniui, o ne tai, ką turi (kai kurie pataisymai daromi, tačiau daug problemų nuo 1 dienos vis dar išlieka). 2-oji žvaigždė yra dėl to, kad yra didelis kainų skirtumas tarp Amerikos ir Azijos rinkų, o tai sukuria didelį skirtumą tarp žaidėjų stiprybių.
Geras žaidimas, bet turėtų būti skirtinga visų nemokamų žaidėjų sritis / serveris
Art of Conquest: Dark Horizon Игре улога ziu
Šį žaidimą žaidžiu jau daug metų ir man jis labai patinka, žaidimas nuolat atnaujinamas, o pagalbiniai darbuotojai atlieka nuostabų darbą!
Subalansuokite savo dvikovos sistemą. Nesu tikras, ar žinote, bet žaidime vyksta dvikovos. Tie didelės galios žaidėjai meta iššūkį silpnesniems kiekvieną kartą, kai jie yra pastebėti. Blogiausia, kad iššūkio niekaip nepavyks išvengti! Tai viską nutraukia ir verčia mus tai padaryti! Nesvarbu, ar pasirinksime trauktis ar kovoti, būsime išsiųsti atgal į sostinę arba pralaimėsime dvikovą ir tada grąžinsime į sostinę. TAI NESĄŽININGA MAŽOS GALIOS ŽAIDĖJŲ DĖL. BALANSUOJAME!
Šiame žaidime yra atviro pasaulio MMO aspektas, RTS stiliaus kova ir bazės kūrėjas kariams generuoti. Didžiausias nuosmukis, kurį iki šiol mačiau, yra tai, kad grynųjų pinigų banginis gali sugadinti visą serverį.
Reikia daugiau lenktynių