Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:48:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus resursus ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Man tas ļoti nepatīk, es domāju, ka man nav iespējams uzvarēt, un ir ļoti grūti noturēties vienā stāvā, jo tu tik tikko vari pat izlēkt
Wayyyyy ar daudzām reklāmām
Šī lietotne ir šausmīga. Jūs sākat PIKAI, kas NAV piemēroti. Un pati spēle apgrūtina pārvietošanos. Viss, kas jums jādara, ir nokrist pa caurumiem, kas ir kā nokrišana uz 5 hektiem:/
Šī spēle ir trash tā burtiski awwana be fall guys
Do Not Fall .io Arkada uoe
Es dodu tai 2 store, jūs zināt, ka bicose ir tik slikta, ka tā negāja ātri tik slikti, un tā nekad nav bijusi klose nekad tik slikta, tāpēc, lūdzu, instalējiet tik sliktas spēles lietotni!😐
Tik garlaicīgi NELEJUPIELĀDĒJIETIES, puiši, tas ir diezgan šausmīgi, ka reklāmas kaitina šī ir murgu spēle
Es tam piešķīru tikai 4 zvaigznes, jo tas daudz traucē, lūdzu, pārtrauciet kļūdas.
Empirically Based Myths: Astrology, Biorhythms, and ATIs - jstor
Skatoties uz tās reklāmu, es to lejupielādēju, labi, es to lejupielādēju pirms 10 minūtēm, tagad es to tikko izdzēsu, jo cilvēks ir pārāk lēns un spēle ir daudz vienkāršāka nekā izskatās, un tad es esmu uzvarējis visos līmeņos, ko spēlēju līdz šim, tas rāda Uzvara royale, vai tas nav no fortnite, tās vadīklas nav labas, grafika ir laba un spēle nav pārāk laba
Šī spēle ir ļoti jautra, bet šeit ir visu laiku papildinājumi, un es nevaru spēlēt apbrīnojamo spēli
Lieliska spēle, kas patīk manam mazajam puikam, jo tā ir līdzīga rudens puišiem, taču to sabojā reklāmas un daži ļoti viltīgi lietotājvārdi ar sliktiem vai rupjiem vārdiem!! Es varu izslēgt internetu, lai tiktu galā ar sliktām reklāmām, kas ietver šaušanu pa galvu un pļaušanu vienam otram, taču nav iespējas maksāt par reklāmu bez maksas vai izslēgt citu lietotāju vārdus. Ja jūs šķirosit šos divus, jūs nopelnīsit naudu un arī paplašināsit savu auditoriju, lai tas būtu piemērots bērniem! 🙏
Word Search - Word Puzzle Game Slovní pep
Šī spēle ir jauka, bet dažreiz tā liek man pārtraukt spēlēt, bet uzticieties man un izmēģiniet to.
Fall.io - Race of Dino APK 1.3.4 App Lejupielādēt Android
Ok spēle. Pārāk daudz reklāmu.
落ちないで .io アーケード muby
Man tas patīk, bet raksturs nav tāds pats kā reklāmai
Tidak Jatuh .io Arked zwj
Man patīk šī spēle, bet būtu vēl patīkamāk, ja liktu 60 sekunžu taimeri, lai padarītu to grūtāku 😉 🤔 😜 😅
Es pat nedomāju, ka man vajadzēja tai piešķirt vienu zvaigzni, tas ir 0, tas neļaus man lejupielādēt spēli, grafika ir šausmīga, un arī tā ir neparasti aizkavēta, piemēram, kas vēlas tādu spēli# neviens visā pasaulē planēta, kurā dzīvo apmēram 8 miljardi cilvēku
Oho! Forši! Šī bija labākā spēle, jo neviens mani nesabojās. Mēs ejam pa flīzēm un lecam uz tām, cenšoties nenokrist. Es atbloķēšu ādas, lai varētu izklaidēties. Čau!
Sliktākā spēle. Super viegli spēlēt. Daudzi piebilst.
Ļoti lieliska spēle, bet ir kļūda, kurā es iekrītu pirmais un mans pēdējais pretinieks pat nav kritis, es joprojām uzvaru tāpat kā wth, man vajadzēja zaudēt, bet es uzvarēju, ko? Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu
Es došu 3, jo 2 1. iemesla dēļ. Šai spēlei ir tik daudz kavēšanās, kad spēlējat bezsaistē. 2. Spēlējot tiešsaistē, jums bija tik daudz reklāmu, tāpēc es piešķiršu šai spēlei 3 zvaigžņu
tā ir laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu, pat mums ir wifi, taču tas sabojā mūsu naudu, jo mēs to ielādējam atkal, bet pārāk daudz reklāmu, tāpēc nelādējiet šo
Jūs nokristu uz platformas zem jums, un jūs nevarat to kontrolēt, tad jūs zaudējat
Tā ir ļoti laba spēle laikam, kas paiet, bet pēcpusdienā katrā līmenī ir reklāma
Man patīk šī spēle, un esmu priecīgs, ka jūs varat spēlēt kā komandas biedri. Kopumā es dodu četrinieku
1 vārds, kāpēc.
Tā ir laba spēle, taču tā ir pārāk vienkārša un tajā ir pārāk daudz reklāmu
Spēle Ultimate Knockout Race · spēlē tiešsaistē bez maksas
Do Not Fall .io Arcade bple
Tas ir labi, bet vadība nedarbojas relejs, tā turpina melosēt
Vienkārša spēle. Piemērots laika nogalināšanai. Garlaikojas 5 minūtēs. Jūs konkurējat ar diezgan vāju AI, tāpēc nekāda sajūsma. Nekāds izaicinājums. Pārāk daudz reklāmu katra spēle ir kaitinoša. Uzreiz atinstalēta
Tas ir labi, bet garlaicīgi TIK, es to atinstalēju, bet es to paturēšu😒👍 tāpēc spēles veidotājs man ir 6 gadi, labi