Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:36:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
بازی عالی، خیلی سرگرم کننده است. از اینکه دیدم هیچ پشتیبانی googleplay point برای دریافت تخفیف/کوپن برای خریدهای بازی وجود ندارد، کمی ناامید شدم.
علی حرف نداره
یک اشکالی وجود دارد که حتی نمی توانم به سرور وصل شوم و می گوید اتصال اینترنت وجود ندارد؟ اما سرعت اینترنت من خیلی بالاست، مشکل این است که نمیتوانم به دوستانم وصل شوم، نمیتوانم پیشرفت را ذخیره کنم، نمیتوانم با حالت اژدها و جهنم مبارزه کنم و کلونیهای فصلی وجود ندارد که دلیل آن مشکل اینترنت نیست، لطفاً این مشکل را برطرف کنید، تمام ساعتهای بازی من در حال انجام است. هدر دادن. بسیاری از مردم نیز از این موضوع شاکی هستند، این می تواند منجر به ضربه اصناف شود. Tbh من احساس می کنم که این یک پرداخت به برد است، چه اتلاف اگر این ادامه پیدا کند.
بهترین بازی دفاعی هست که بازی کردم. خیلی عالی هست حتما نصب کنید.
دانلود Grow Castle 1.16.0 – بازی پرطرفدار دفاع از قلعه اندروید ...
چالش برانگیز - نه. تکراری - بله. من از بازی های برج دفاعی لذت می برم، اما این یکی به سرعت روی من نازک می شود. افزایش سطح جنبههای مختلف دفاع/حمله، هزینهها را بسیار بیشتر از آنچه فکر میکنید، افزایش میدهد. طلا به اندازه کافی سریع نمی چرخد مگر اینکه بخواهید در این بازی فریمیوم سرمایه گذاری کنید. انصافاً ارزش دانلود را دارد تا بازی کنید. اگر در کمتر از یک هفته در حال حذف نصب هستید، تعجب نکنید.
بازی جالبی نیست
من این بازی را دوست دارم و از آن لذت می برم و اگر این بازی کمتر برتر بود به آن 5 ستاره می دهم. من از افرادی در انجمن من و سایر افراد مخالف می شنوم که این بازی فاقد پاداش و انگیزه های پیشرفت برای بازیکنان سطح پایین تر و کسانی است که پول زیادی خرج نمی کنند. من کاهش پاداش برای بازیکنان برتر را پیشنهاد نمیکنم، بلکه پیشنهاد میکنم *هرگونه* پاداش معنیداری را برای بازیکنان خارج از 1k برتر (و علاوه بر خرجکنندگان باگ) در نظر بگیرید. من کاملاً معتقدم این بازی عالی است و افراد بیشتری باید در آن گنجانده شوند و به آنها پاداش داده شود.
این می تواند یک بازی خوب باشد اگر توسعه دهنده به جای تلاش برای جا دادن ریزتراکنش ها در هر گوشه و کنار ممکن، به گیم پلی بازی اهمیت بیشتری بدهد. من فقط یک ساعت یا بیشتر بازی کرده ام اما می توانم دیوار پرداخت را از یک مایل دورتر ببینم. این یک نمونه کامل از توسعه بازی های غیراخلاقی است. من میتوانم پرداخت چند دلاری را برای همه ویژگیهای بازی توجیه کنم، اما به نظر میرسد هدف این است که بچهها صدها پرداخت کوچک بدون پیگیری آنها انجام دهند. خیلی کثیف
بازی در حال حاضر برای بازیکنان موجود غیرقابل بازی است، من در 53000 سطح هستم و آنها آن را دوباره متعادل میکنند تا جایی که شکست دادن یک موج غیرممکن است، حتی اگر 60% تکرار را انتخاب کنید. بر اساس آنچه که من می بینم، تقریباً 1 تریلیون طلا لازم است تا شخصیت من را به اندازه کافی تقویت کنم تا دوباره رقابت کنم. یعنی حدود 500 روز ماینینگ. لطفا رفع کنید
چینش عالی قدیمی در بازی Grow Castle اندروید و کشتن اژدها
نمیدانم مشکلی است یا بازی چگونه کار میکند، اما وقتی من در بازی نیستم، ماینها کار نمیکنند و این معدن را بیمعنی میکند، زیرا باید تمام وقت باشم تا از آن طلا بسازم، بهتر است اگر بتوانیم از آفلاین هم طلا بگیریم
CUENTA APPLE. PLATAFORMAS. TARJETAS REGALO LACOSTE. PLATAFORMAS. Spongebob: Krusty Cook-Off ... Wild Castle TD: Grow Empire Tower Defense. CARRERAS.
متاسفم، اما ساختن یک دیوار با معمار چه فایده ای دارد، اگر رئیسی فقط می خواهد از روی چیز لعنتی بپرد و منظورم این است که حتی یک ثانیه تأخیر هم نداشته باشد، فقط دیوار شما را پوک می کند. پس بله... 3 ستاره برای ساختن مرد عنکبوتی رئیس. همچنین برای هر بازیکن جدیدی که این را میخواند، این یک بازی خوب است، هرگز نظر آن مردی که میگوید برای برنده شدن پرداخت میشود، مهم نیست، میتوانید حداکثر ارزش الماس را با یک قهرمان و یک آیتم افزایش دهید و الماسها را به صورت رایگان از استخراجکنندگان (بردهها) اورکها و سطوح دریافت میکنید. ، نیازی به صرف هزینه برای آنها نیست.
لطفاً اشکال را برطرف کنید. اگر جعبه 3 STRANGE را دریافت کنید، فقط می توانید 2 باز کنید
بازی سرگرم کننده، جواهرات احمقانه هستند. شما می توانید تا 60 جم را در بازی به دست آورید، اما بعد از آن می گوید که شما حداکثر شده اید. این ویژگی به خصوص احمقانه است زیرا یک مورد وجود دارد که می توانید آن را خریداری کنید، اما قیمت آن 80 سنگ قیمتی است. این بدان معناست که تنها راه برای به دست آوردن این مورد، خرج کردن پول واقعی است. برای باز کردن قفل همه چیز، هرگز نباید برای یک بازی رایگان پول خرج کنید. اگر قیمت کالا را کاهش دهند یا از محدودیت جواهر خلاص شوند، ستاره های بیشتری را رتبه بندی می کند، ترجیحاً دومی.
خوب الی
Grow Castle 1.27.5 Apk + Mod android - ویرگول
خیلی خوبه
Join & Strike Akčné yaoz
این بازی خیلی خوب ومن قبلا هم داشتم🦄🦁🐶🐃🐼🐰🦏🐭🐼🐓🐘🐪🐪🐭🐭🐋🐡🐢
بازی خوب بود اما مشکلی در ذخیره و بارگذاری سیستم داده شما وجود دارد، من فکر کردم که با موفقیت داده های خود را ذخیره کردم. اما وقتی سعی کردم آن را بارگیری کنم، کد تأیید را دریافت کردم، اما پس از قرار دادن کد، میگوید «دادههای بازی از سرور بازی پیدا نمیشود» لطفاً این مشکل را برطرف کنید، من واقعاً میخواهم دادههای ذخیره شده خود را بازیابی کنم.
Grow Castle - Tower Defense Аркадни its
یعنی چی خخخ بیش از 120 قهرمان می توانند از مهارت های خود استفاده کنند. لطفا درستش کنید
Grow Castle - Tower Defense Arkade tyn
این یک حمام واقعا سرگرم کننده و شگفت انگیز است، اما به نوعی دیر می افتد. دورهای بعدی تکمیل شدن بسیار طول می کشد و دشواری آن حتی در اواخر بازی آسان است، به غیر از بهترین بازی برج دفاعی که من تا به حال بازی کرده ام به شدت توصیه می شود.
خیلی بازی بدی است برای 16+
Apple Music APK - Download for Windows Apple Music APK · The Catapult 2: Grow Castle・Tower Defense・Stickman APK - Download for Windows
به روز رسانی جدید هیولاها را بسیار قوی تر کرد. من الان به خاطر این هیولا گاومیش برای پاک کردن امواج مشکل دارم. لطفا سختی را تنظیم کنید تا بازی متعادل شود. تا آن زمان، 1 ستاره برای این بازی
تا لول 104رفتم ثانیه شمار اومد هر کاری کردم باز نشد
80 موج اول و حدود 33 سطح سرگرم کننده هستند، اما بعد از آن چیزی ظاهر می شود که از شما می خواهد قهرمانی را انتخاب کنید و آن را غیرقابل پرش کنید و هر چه بیشتر در آن شکست بخورید، مدت بیشتری باید منتظر بمانید تا دوباره تلاش کنید. من در نهایت تقریباً یک ساعت منتظر ماندم تا فقط با یک موج مبارزه کنم. اگر توسعه دهنده این را می بیند لطفاً آن را برطرف کنید
Grow Castle - Tower Defense Аркади ebsh
عالی❤️❤️❤️😍😍😍👌👌👌👌👌🌷🌷🌷🌷🌷🤩🤩🤩😩👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️♥️
بازی بسیار اعتیاد آور است، اما کیفیت محتوا پایین تر است. این واقعیت که توسعه دهندگان انگلیسی صحبت نمی کنند یک چیز است، اما آنها به رفع اشتباهات گرامری در خود بازی یا توضیحات اهمیتی نمی دهند، به این معنی که این بازی فقط برای آنها پول است. اکثر توضیحات بازی هیچ حس منطقی ندارند و به طور کلی ضعیف نوشته شده اند که واقعا باعث می شود بازی احساس ارزانی و بی توجهی کند. توسعه دهندگان یک کار برای انجام دادن داشتند
Grow Castle - Tower Defense Arkadne igre idoa
من این بازی را زیاد بازی کردم و هرگز با مشکل یا چیزی که باعث ناراحتی من شود مواجه نشدم، اما در حال حاضر به نظر می رسد مشکلی وجود دارد که باعث خرابی بازی من می شود و حتی نمی توانم از بازی خارج شوم تا آن را ببندم و دوباره راه اندازی کنم. خوشحال میشم اگه درستش کنی