Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:33:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bear Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bear Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Bear Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Hra je zaseknutá na 3420 tak otravná
Tento gsme je velmi pěkný
Zábavné odreagování
Jen tence maskovaná hra, která slouží reklamě. Velmi rychle se velmi opakoval. Odinstalováno.
Začal dobře, pak reklamy po každé úrovni. Odinstalovat
Hra byla opravdu dobrá až do zastavení úkolu a k čemu je další hraní, když žádné úkoly nejsou. Dám to do zítřka 19. července a pokud ještě nebudou žádné úkoly, hru smažu.
Pěkná hra od zahradních krajin je to lepší 😍
Úrovně jsem si užil, ale nezbývají mi žádné úkoly. Brzy přijdou další úkoly.
Líbí se mi tato hra, ale nudná část na ní je, že po tolik hraní dostanete pouze jeden klíč, je to tak odrazující...Zkuste prosím změnit počet klíčů, které dostaneme odměněni, alespoň počet panenek, které zachráníme. bubliny, musí být množství klíčů, které dostaneme k výzdobě domu, jinak to prostě trvá věčnost a vy začnete ztrácet zájem o hru úplně.
Špatný
Líbí se mi Bubble shooter انا بتمنى تنزل عندي Bubble shooter مسليه ومممممممتعه بحمنه بحمنه بحزل......... Bubble shooter ........ .............,.............,...........,........., ........,..................m...........mm.......m. ....................................................... ....................................................... ..............m..................m ................................. ...................................................................... .................................................m... ........m
Mary se mýlila, jsem nejhorší návrhář všech dob a nejsem její nejlepší přítel. Potřebuje si to všechno dát dohromady a pomoci sobě nebo něčemu, co se mi nelíbí.
vzrušující😍 miluji tuto hru.
Hra je nejlepší, ale po renovaci všech místností pracovní schéma neukazuje žádnou práci, zkoušel jsem toho hodně, ale nepodařilo se mi zrenovovat fontánu a zahradu. Zkuste to prosím opravit, kvůli tomu jsem musel hru smazat a byl jsem zklamán.
Nalézám bubble shooter (Home Edition Velmi odpočinková hra, už se nemůžu dočkat, až budu mít úklid, abych si tu hru zahrál.
Pokud povolíte přehrání úrovně přehrání, bude mít více než 5 hvězdiček.
Říká mi, že jsou k dispozici úkoly, ale žádné tam nejsou, takže k čemu je pokračování ve hře, opravdu je třeba se podívat a upgradovat
Krásný herní bud k mnoha doplňkům, dávám vám 2
Hra začala dobře, ale když jsem dokončil to, co jsem považoval za přízemí, zjistil jsem, že se přesune možná do 1. patra, bohužel tomu tak není, umožňuje vám pokračovat ve hře, ale neopravovat nemovitost ve hře, i když jsou k dispozici úkoly, které vám říká, ale když na to kliknete, nic tam není. Z tohoto důvodu uděleny 2 hvězdičky
Telefon mi kvůli tomu visí
Hra je skvělá, ale postupem času začala nudit. Chcete-li si dokonce koupit malý předmět, utratíte dva až tři klíče. Časem se tato mini hra stala obtížně hratelnou a není to žádná druhá šance. Když člověk přišel o život, přeřízli ho, aniž by dali druhou šanci. Grafika se některé hodí pro hru, zatímco jiné ne. Omlouvám se za špatný komentář, ale prosím, vývojáři se snaží, aby to bylo zábavnější. Rád bych si to zahrál znovu.
Will mi už nedá žádný úkol
Kde jsou pomoci její scény ve hře? Žádné jsem neviděl, tak jsem odinstaloval. Právě kvůli nim jsem hru zkusil.
Je tato hra tak dobrá
Nejlepší bublání vůbec
Bubble Shooter - Home Design Puzzle rtq
Ty reklamy jsou děsný,co level to reklama,to dlouho hrát nebudu 👎😠
Myslím, že úroveň 1625 je poslední úroveň. Byla to zábava, dokud to trvalo
mohla by to být zábavná hra, ale příliš mnoho reklam ji nyní mažu
Criminal Case Sarguzasht ado
Bubble Shooter - Home Design Jumboq gej
Bubble Shooter - Home Design پزل oajq
Jako tato hra
Kolik úrovní celkem
Je to skvělá hra, na všechny způsoby, jako šance na vyhození hry.
Kam zmizely úkoly, bylo to, že jsem si hru užíval, dokud se to nestalo zklamaný
0 hvězdiček. Tato hra vás přestala nechat dělat úkol. Mažu tuto hru, k čemu je její hraní. Děkuji za nic . Psal jsem vám několik týdnů a žádná odpověď
je to tak nudné, ale dobré
Prozatím tři hvězdičky, protože se vyskytla závada, můj bar se vrátil k nedokončení
Dětská hra. Otravná hudba, kterou nelze vypnout!
Jo libi se mi to
skóre hishabe klíč dite hobe.skóre kom díra 1 klíč.skóre joto barbe toto klíč o barbe
Tato hra je dobrá. ale za každý malý úkol požadují 8 nebo více kláves, takže mě to nudí a hraju jednou za den nebo jednou za týden.😪 prosím ovládněte svou chamtivost.🙂
JEDNOU SE NEMŮŽE DOSTAT ZA 3420! STALO SE PŘED MĚSÍCEM DOSTALO SE NA ÚROVEŇ 3420, AKTUALIZOVALO HRU, JAK BY NEPŘEJEDLA PŘES 3420 A HRANÍ HRY SE VRÁTILO ZPĚT NA ÚROVEŇ 300+ OPRAVDU OBJEVNÉ, KDYŽ ZTRATÍTE TÉMĚŘ 3000 ÚROVNÍ! ZA 10 DNÍ POZDĚJI SE STÁLE NEMŮŽETE ZÍSKAT TUTO HRU!!!! PROČ TO NEOPRAVÍTE?
Nevim co dodat