Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:27:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettuste tõrgete ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Rise of the Kings oleks hea mäng, kui nad lisaksid mängijatele võimaluse kuningriike üle kanda, eriti kui nad on surnud kuningriigis, see mäng on väljas olnud 5 aastat ja arendaja pole isegi vaevunud mõtlema või isegi lisama võimalust kuningriigi ülekandmisel pole ka uusi kuningriigi liitmisi toimunud, mis on veel üks probleem, võib-olla peaksid arendajad mõtlema kiirustamisele ja nende funktsioonide lisamisele, kuna iga teine sõjamäng tegi seda algusest peale
Hämmastav strateegiamäng. Raha räägib, aga aeg kõnnib. Isegi kui teil on kannatlikkust ja strateegiline mõistus, saab see jõud, millega tuleb arvestada, isegi mitte kulutaja jaoks.
Miks üksemt kulutab aega selle mängu arendamisele, kuid ignoreerib oma teisi mänge? See on peamiselt põhjus, miks ma ei saa arendusmeeskonda uuesti usaldada. Sa lubad fikseerida impeeriumi päritolu ja ei teinud seda. Siiski on teil aega uute mängude tegemiseks ja selle arendamiseks.
See oli hea, kuid üks oli probleeme: sissepääs võttis kaua aega. kaks: see pidi lisama palju. kolm: vägede hankimine võttis kaua aega
Kallis ROK, palun töötage serveris ja lahendage sisselogimisprobleemid. Pärast troonisõda või värskendusi on sisselogimisel palju probleeme, palun lahendage see probleem võimalikult kiiresti.
Mäng on hea ja nii lõbus mängida. Aga mulle ei meeldi selle mängu seotud süsteem. Kui olete sidunud, ei saa te enam sidumist tühistada ja isegi pole kustutamisvõimalust. Nii et selle mängu mängimiseks on vaja palju rohkem kontot. kui see probleem kaob, siis mängin uuesti.
Kahjuks keelduge mängimast... See rakendus tundub väga huvitav, kuid nõuab täielikku juurdepääsu minu telefonile, sealhulgas kõnede juhtimist? Ükski teine mäng, mida olen mänginud, pole NII palju juurdepääsu/kontrolli vajanud. Panipaik ja kontaktid jne, kindlasti. Kuid selle konkreetse mängu taotlus tundub ebamõistlik. Hinnatud 2 tärni 1 asemel ainult sellepärast, et ma loodan, et seda kohandatakse, ma näen, et arendajad vastavad paljudele inimestele, pluss ma vihkan inimesi, kes annavad 1 tärni ja tõmbavad hinnangut alla, ilma et nad isegi mängiksid.
ausalt öeldes on mäng hea, sellel lihtsalt pole seda ainulaadset funktsiooni, mis selle silma paistaks, vaid see, mida igal mängul enam pole
Rise of the Kings Strateji Oyunları qixk
Ok kuni tasemeni 13, siis tundub, et vajate raua ostmiseks raha, ei saa uuendada, mis ajakohastamiseks kulub väga kaua, lihtsalt rahapaak, aga mul pole seda, nii et eemaldan.
Selle parandamiseks kulub liiga palju aega
hea mäng, kuid siiski on vigu. nagu päkapiku privlages, vip privlages
Olen saatnud kolm korda kaebuse, püsin seal peaaegu kaks nädalat, ma ei saanud neilt kunagi vastust, olen kulutanud seal palju raha oma statistika parandamiseks. Te võtate raha ja minu statistika jääb samaks. Saadan selle kohta kaebusi Aga ma ei saanud teilt vastust, see on tõesti kahetsusväärne
Palun tehke põlluharimine kaardil lihtsaks... Ressursside kogumine võtab aega isegi pärast korralikku uurimistööd.
Sellel on hea kontseptsioon, kuid vead ja viivitused suurenevad selles mängus nii palju. Ma eelistan seda mitte alla laadida
Mängimine on okei, kuid pakid on teie jaoks liiga kallid. Lossi nahad peaksid olema püsivad hinnaga 100.00
Ärge unustage oma andmeid kontoga siduda, vastasel juhul võite oma konto kaotada seadme lähtestamisel või mäluruumi vabastamisel (alustage mängu algusest teise kontoga) ja pole kindel, et moderaator teid konto varguses ei kahtlusta.
Lihtsalt tüütu graafika, ei saa sinna sisse. EDIT: Jah, ma arvan, et ma leian, et teie mäng on 4G tõttu kole
See on lõbus. Sulle antakse hunnikuid teemante ja kiirendusi, ilma et peaksid sentigi kulutama. Olen sõltuvuses kangelaste avamisest!
palun eemaldage ja muutke üksikmängija silt. kuna tegemist on üksikmängijaga, mängite mängu ilma ühegi teise mängijaga kogu mängu jooksul kohtumata. kui te mingil põhjusel kohtate "inimmängijat", kes ei ole enam üksikmängija .. kõigi arvustuste ja mängustiili järgi on see sarnane strateegiaga "mmo", mis ehitas lossi, lõi liitude rühma teiste mängijatega, hävitas teisi jne ... põhimõtteliselt "mitmemängija", mitte üksikmängija.
Castlte 27, C22 ja C16 kahes erinevas kuningriigis. Minu arvates on visuaal ja mäng suurepärane. Aeglane reageerimine käskudele, laadimisvead ja lihtsalt tõrked, mitte nii palju.
Õnnitleme, see on mängu lõpp. L10 ja T13 ning uued kangelased peaaegu iga kuu. See ei ole kuninga tõus, see on mängijatelt kulutatud raha ja ROKi ahnuse tõus. Täis mängijaid, kes annetavad punkte ja petturid. Täis "tasuta" kangelasi ja draakoneid või seda kasutatakse või peate nende kangelaste ja draakonite kasvatamiseks vahetama auto või maja maksumuse! Palju õnne!
Klienditeenindus täiesti KOHUTAV!!!!!!! Viimase paari päeva jooksul on mänguga probleeme olnud. Ilmne tõrge, mida nad peavad veel parandama. Aga ei tunnista. Nad ütlevad, et see on meie probleem. Teiste arvustuste põhjal on see standardne. Kui teil pole iPhone'i, ärge muretsege. Kui on probleem, siis vastake. See oleks suurepärane mäng, kui nad vaid hooliksid piisavalt oma klientidest. Ja muidugi iPhone
Oli tore. Nüüd sõltub kõik sellest, kui palju kulutate.
Sellel mängul on suurepärane graafika, sündmused ja palju mängijaid. ROK pakub alati kogemusi täiendusi ja see kasvab jätkuvalt. Mängige Rise of Kingsi ja kasvage koos meiega. Aitäh ONEMT!
Kui parandate mänguvead, annan uuesti 5 tärni. Mäng hangub kogu aeg ja eriti pühamu ajal. Eelmisel kvk kaotasin mänguvigade tõttu palju vägesid. Ette tänades.
Klienditugi pole minu sisselogimise lähtestamiseks oodanud rohkem kui 20 tundi.
Rise of the Kings Strategi qel
Mäng ei avane pärast selle allalaadimist tahvelarvutisse ja uude telefoni pärast seda, kui mu vana telefon purunes. Raisati hunnikuid andmeid ja kaotati selle tõttu palju ühikuid. Aga edu pole.
Kohutav ja vaevu olemasolev klienditeenindus. Neil kulub igavik, et parandada tõrkeid, teha sündmuste keskel hooldust ja vabandada ainult mänguvigu. Kui neil peaks aga millegagi probleeme tekkima, võivad nad äkki saata mitu sõnumit ja tahavad kohest vastust.
mäng ei käivitu, ilmub must aken pika ribaga. mäng ei käivitu kunagi. desinstallisin taaskäivitatud sülearvuti ja installisin uuesti, kuid see ei sobinud. Arvan, et probleem on mängu graafikaga.
Nad kommenteerivad minu arvustust, et kui mul on ettepanekuid, võtke nendega mängus ühendust. Kui ma saaksin mängu siseneda, poleks mul probleeme. Minu kuningriik on ilmselt maani maha põlenud. Aitäh. Peaks KOA-ga kinni jääma.
Üldiselt suurepärane kogemus. Ainus, mis häirib, on pakkide lisakulud minu riigis, mis on ebaõiglane
Mäng oli varem lõbus ja põnev, nüüd on see täielikult suunatud mängijate võitmise eest tasumisele. Mängu kõik aspektid on nüüdseks rikutud inimeste jaoks, kes ei kuluta palju raha. Väga pettunud.
Rise of the Kings Estratégia asw
Rise of the Kings Стратегії rcm
Viimase värskenduse tõttu ei saanud ma sisse logida. Proovisin seda uuesti installida, kuid probleemid korduvad pärast mängu värskendamist.
1. ADS& Reality puhul on midagi muud 2. MÄNGULE PUUDUVAD KORRALIKUD JUHISED 3. Tea, mida samm-sammult teha. 4. Teema n kõik oli hea. . Suur tänu btw. Palun parandage
See oli suurepärane kuni kuupäevani. Ma kaotasin 45 000 sõdurit, mõned kangelased ei kuvata saadetise väljasaatmisel valikuna. Ilma vägedeta ei saa Ashen Pathi teha ega koletisi tappa, kuna puudub jõud. Tänan palju inimesi.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Laga ydfj
Kui teile see mäng mõnevõrra meeldis, soovitan King's Choice'i. Selle on teinud sama ettevõte, kuid see on palju parem mäng. Ilma rahata on lihtsam edasi liikuda ja server, kus ma olen, on ülilahe. Hindan seda mängu 4/10, aga King's Choice'i hindan 10/10. Proovi!
Iga 5 või 10 sekundi järel kuvatakse uuesti ühendamise tõrge, nii et iga kord tuleb mäng taaskäivitada.
nägi välja nagu vinge mäng, kuid sellel oli lehekülg, mis selgitas, miks ja kuidas nad võtavad isiklikku teavet ja seda kasutavad. lihtsalt laske inimestel mängu nautida ilma igasuguse staatilise mänguta.
See on tõesti sõltuvust tekitav mäng. Mulle meeldis see mäng väga, kuid mõne aja pärast hakkasin seda mängu vihkama, kuna selle arendamiseks kulub aega ilma tegelikku raha kulutamata. Parandus aastal 2021 see mäng shcks
See mäng tuleb maha võtta, kuna see on kõiki petnud. Tehing oli 600 naela asemel 0,99 naela ja see võttis minu pangakontolt 600 naela. Ma tahan nüüd raha tagasi!
Lossikaitsearmee seadistusvalikud peavad päästma armee võitluses suurte mängijatega.
Sooviksin muuta või panna põnevama mängukogemuse. nagu see, kuidas nad väljakul võitlevad. ja losside ründamisel. palun tehke see teoks. kulutame selles mängus palju dollareid ja arvan, et väärime mängu nautimist. loodan, et saate aru, mida ma mõtlen. Meie mängijad hindavad seda 5 ja see annab selle rakenduse kohta positiivset tagasisidet.
Ma lähen otsingule ja see isegi ei tee seda. 😡
Olgu, mul on probleem, mäng ei taha sisse logida ....minu eelmine mäng ....pärast seda kui ma seda just täna värskendasin .....kogu selle aja on uuendused olnud head kuni tänaseni... ..viis mind teisele kaardile ....kus on kaks kuningriiki ....miks ....ma tõesti tahan teada .....nii palju minu raskest tööst
mäng ei seisne enam strateegias ega nutikas mängimises. ja olenemata sellest, kui palju aega seda mängu mängite, saate olla lihtsalt tipptasemel mängijate sihtmärk. sest küsimus on selles, kes saab võitmiseks rohkem kulutada.. ära raiska oma aega põletamisele või 3-päevase kilbi alla peitu nagu rott!! see mäng on olnud lõbus, kuid enam mitte!
Ma armastan seda mängu ja olen sellest tõsiselt sõltuvuses. Ma ütlen, et klienditugi HAISB!! Olen praegu oma lossi põhikontolt välja lülitatud, nagu poleks seda kunagi olemas olnud pärast sõnumit, mille sain kirja, et Facebook ei luba välistel rakendustel meid automaatselt sisse logida. Olen ONEMT-iga ühendust võtnud ja neilt pole veel midagi kuulda. Olen seda mängu mänginud peaaegu 4 aastat ja olen praegu väga pettunud. Võtke ühendust toega ja te ei saa vastutasuks MITTE VASTUST. RAHANE!! Seetõttu olen ma g