Post by turgilksembcorca on Feb 17, 2022 1:24:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: بازی آشپزی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: بازی آشپزی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: بازی آشپزی 2022 version ▞▞▞
بازی عالیه من خیلی دوش دارم 💛💛ستاره خالقی 🦋✨
سلام بازی خیلی خوبیه ولی امروز هر کاری کردم بالا نیومد چراا🥺🥺
آلیییییییییییی بود،💓💓💓💕🥰😍🤩
سلام عزیزان ممنون خیلی برنامه خوبی است من ازش راضی هستم عالیه
باز نمیشه؟؟
Blocky Moto Racing - 오토바이 라이더 자동차 경주 sbuo
این بازی خوب علیلللللییییییییی
اصلا خوب نیست 0 ستاره هم خیلی خیلی... زیاده تازه لطف می کنم که 0میدم برین خدارو شکر کنید گریه خوشحالی بریزید برای چی لطف کردم؟ چون برنامتون اصلا واز نمیشه ماشالا چی درست کردین
Cooking My Story: Cooking Game Arkada fco
عالی🥰
بدرد نخور
اوهنگ
فقط میتونم بگم عالی☺️
Cooking My story: gioco cucina Arcade oguq
عالی دست سازنده گرامی درد نکنه آیدا هستم ۹ ساله از تهران 😘😘😘😘😘🤍🤍🤍
من این بازی رو خیلی دوست دارم
😍😍😍😍😍😗😗😗😗😗😗
ممنونم از سازنده این بازی خیلی خیلی عالیه
اصلا کار نمی کند، با دکمه پخش یخ می زند و سپس مجبور به خروج می شود
خیلی بازی خوبیه
❤
باحاله
کب👌
خیلی بد
سلام من۱۳ سالم این بازی عالیه ولی من یکم بازی کردم بازی اومد از اول لطفا خیلی حل کنید چون ابنجوری بازی چرتی میشع
بازی بسیار جذاب است اما الماس ها برای همه ارتقاها بسیار کم هستند زیرا بسیار گران هستند
خیلی عالی بود
خسته کننده بود
حالم به هم خورد
بازی مدام خراب می شود، باید حذف نصب می شد
عالیست این بازی خیلی عالیست اماواسه یه ستاره کم دادم که یه مشکل داره من هر دفه تا مرحله بیست یا از اون بیشتر میرسونم اما یک روز کی بازی نکنم از اول شروع میشه لطفا این مشکل رو حل کنید من ای بازیو خیلی دوست دارم دیگه حوصلم سر رفته
بازی خیلی عالی بود
چرا من اجازه دارم پیشرفت خود را ذخیره کنم فیس بوک با از دست دادن دستاوردها و مشکلاتم، بلیتی را در مورد عدم کسب شهرت سطح 5 در رستوران وافل فرستادم و همه چیزهایی را که بدشانسی بود و باگ های بسیار زیادی را آوردم که توسعه دهندگان بازی پول می خواستند اما نمی خواستند. از زمان انتشار بازی میخواهم وقت خود را با بازی صرف کنم، من دیدهام که مردم از اشکالات شکایت میکنند.
سلام من سوگند ۱۴ ساله تهرانی هستم ولی الان آلمان هستم این بازی خیلی خیلی خیلی خوبهههه♡♡♡♡♡♡♡♡♡پیشنهاد حتما نصب کنید😇پشیمون نمیشید ممنونم از سازندش
Cooking My Story: משחקי בישול ארקייד syo
این بازی خیلی خیلی عالی هست
ثابت می ماند و تمام چیزهایی که خریده ام برطرف می شود، اشکالات را برطرف می کنم و دوباره بازی می کنم و 5 ستاره می دهم اما در حال حاضر فقط مستحق 1 ستاره است ⭐
سلام من یاسمین هستم از ارومیه ۹ سالمه این بازی عالیه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هم براش کمه عالیه ممنون از سازنده و در ضمن اونایی که میگن بازی دورغ میگن سازنده شما اصلا به حرف های اینا گوش ندین آخه سازنده این همه زحمت کشیده تا این بازی رو درست کنه. شيد 1 ماه و شييد اهدي 1 سال طلقي 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Cooking My Story: игри с храна Аркадни nrdl
عـــــــــــــــــــــــا لـــــــــــــــــــــــییییییییییی
مگر اینکه پول واقعی برای خرج کردن برای به دست آوردن جواهرات داشته باشید، برای انجام هر کاری برای همیشه کافی است. شما روی بازیهای جانبی چندین سطح کار میکنید، فقط برای به دست آوردن 3. وقتی بالاخره بتوانید ارتقا دهید، 4 ساعت طول میکشد تا ارتقا را دریافت کنید، مگر اینکه بخواهید جواهرات بیشتری خرج کنید، زودتر آن را دریافت کنید. من واقعاً فکر می کنم اگر این اقدامات نبود، می توانست یک بازی سرگرم کننده باشد. من فقط در رستوران دوم هستم و آنقدر از همه چیز ناامید هستم که می خواهم آن را حذف کنم.
این بازی جدید است و تنها کاری که انجام می دهد فریز است. در اسرع وقت درستش کن با دادن یک ستاره به آن، شاید زمانی که همه مشکل را برطرف کنید، تغییر خواهد کرد
من در سطح 58 خانه نان هستم. پس از تکمیل سطح 56، ایستگاه ارتقا باز نمی شد و در حین تکمیل سطح 57، بازی باز نمی شود.
عالییییییز
بازی روز خیلی خوب
هاتمن نسب كنید
چون عالیه
عالیه عزیزم
عالییییییی 😍😍😘😜
چرا باید خیلی طول بکشه تا غذا آماده بشه..جدی اذیت میکنه
خیلی عالییی ❤❤❤ حتما نصبش کنید پشیمون نمیشی❤❤❤❤
من این بازی را روی هر دو گوشی دارم و اکنون در هر دو گوشی هیچ مشتری نمی آید فقط آن دو را ایستاده تقریباً مثل یخ زده است، من فقط فضا را هدر می دهم.